Sandra Oen Jackobsen


Hvorfor startet du på studiene dine ved Face Stockholm Make Up School? Jeg har tenkt på det lenge, helt siden jeg gikk frisørutdanningen. Og dette var en god retning å gå videre. Det er et spennende yrke. Fortell litt om … Les videre

Hvorfor startet du på studiene dine ved Face Stockholm Make Up School?
Jeg har tenkt på det lenge, helt siden jeg gikk frisørutdanningen. Og dette var en god retning å gå videre. Det er et spennende yrke.

Fortell litt om studiet og undervisningen.
VELDIG spennende. Tungt, men bra. Det er en god forberedelse til fremtiden. Det er et fasinerende yrke, og skolen har laget en god fremdriftsplan.

Hva er det beste med å studere ved FACE Stockholm Make Up School?
Jeg får den utdannelsen jeg trenger. Og får opparbeidet kontakter og erfaringer via alle oppdragene som kommer til skolen. I tillegg så treffer jeg andre studenter som deler samme interesse som meg.

Hva er det mest utfordrende med å studere ved FACE Stockholm Make Up School?
Mye informasjon på èn gang. Men man lærer å bli effektiv. Det er også en utfordring å skulle være kreativ hele tiden.

Fortell litt om skolen og miljøet.
Det er en kjekk klasse å gå i, vi har et godt samhold. Studenter har respekt for hverandre på tross av ulike mål i fremtiden. Det er en fin skole, og den viser et bra bilde av yrket.

Hva er drømmejobben din?
Usikker enda, men har lyst til å studere videre innen film. Foto er også aktuelt.

Har du noen tips til de som ønsker å studere på FACE Stockholm Make Up School?
Skolen krever mye, så du må være villig til å jobbe mye med skolearbeid, både på skolen og utenom med oppdrag og øvelse. Det krever mye energi, men når du først er blitt innstillt på det, så innfrir denne utdannelsen hos Face Stockholm alt og mer til. Spar gjerne opp litt penger på forhånd.