Studentomtaler

Omtaler fra nåværende og tidligere studenter ved FACE Stockholm Les videre

«En virkelig fantastisk skole! Lærerne er kunnskapsrike, og har mye erfaring fra bransjen. Jeg anbefaler denne skolen på det sterkeste! Det beste året jeg har hatt!»
-Johanna Strandholmen

«Skolen er helt fantastisk, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Lærerne er kunnskapsrike og hjelper deg til å nå ditt beste. Fantastiske gjesteforelesere også. Anbefales på det sterkeste!»
-Catrine Ivarjord

«FACE Stockholm make up school var verd pengene etter en måned på skolen. Anbefales på det sterkeste om du er interessert i makeup.»
-Lene Berentzen

«Face Stockholm i Bergen er en kjempe bra skole, med masse kjekke lærere! Er absolutt til å anbefale til jenter & gutter som ønsker å bli noe innenfor make-up!!»
-Caroline Klementsen

«Er for tiden student ved Face skolen i Bergen, og er mer enn fornøyd. Undervisningen er veldig god og alle får veldig god personlig oppfølging. Det er mange fantastiske gjesteforelesere og alle er opptatt av at du ikke bare skal lære men være forberedt for arbeidslivet etterpå. Selv om det er en stor klasse er det overraskende godt miljø. Det er også mange muligheter til å få hands on erfaring med arbeidslivet mens du fortsatt går der. Føler virkelig at lærerne vil hjelpe! Ble positivt overrasket da jeg begynte på skolen og kan anbefale den på det aller sterkeste.»
-Kaja B. Hytland

«Jeg er en tidligere student, og er kjempe fornøyd med opplæringen! Digger den:D masse å lære og kreativiteten min har blitt mye større;) kjempe flinke lærere også.»
-Anne Kari Vangen

«Jeg er student på FACE Stockholm Make Up School i Bergen. Skolen har mange dyktige lærere som har fått min kreativitet til å blomstre. Fine fasiliteter og godt utstyrt. Jeg kan anbefale skolen på det varmeste.»
-Kristin A. Krogh Sissener

«Face Stockholm er en super skole med godt miljø og god oppfølging. Erfarne lærere som gjør skoledagene spennende, lærerike og forbereder studentene til videre karriere innen yrket. Anbefales for alle som er interessert i en grundig utdannelse innen make-up og styling.»
-Ingeline M. Håvardstun

«FACE er en kjempe kjekk skole hvor man lærer mye innen make-up og div andre ting! Knall kjekke lærere som du lærer utrolig mye av! Hvis du er i tvil om hvilken skole du skal velge, gå for FACE STOCKHOLM!»
-Malene Klungtveit

«Jeg er student ved Face Stockholm i Bergen, og må innrømme at denne skolen har overgått alt av forventninger. Klassemiljøet er utrolig godt, og lærerne er kjempe flinke! Her får man utrolig god oppfølging, og man blir godt forberedt til livet etter studiene. Jeg har blitt mer kreativ, og mer sikker på meg selv. Det er takket være helt herlige medstudenter, og fantastiske lærere som støtter deg hele veien!»
-Linda Lien Rossland

«Eg går på Face Stockholm make up school i Bergen dette året og er superfornøyd både med skule-opplegget og lærere/medstudenter. Vi er en stor klasse, men samholdet er utrulig bra blant alle. Eg har lært mykje og blitt meir kreativ, noko som trengs for å jobbe videre aleine etter skuleåret. Vil absolutt anbefale Face Stockholm skulen på det sterkaste om du likar make-up/styling.»
-Ragnhild Vierdal