Intervju med studentene

Intervju med studentene Les videre

Hvorfor startet du på studiene dine ved Face Stockholm Make Up School?
Dette har jeg hatt lyst til å gjøre lenge! Jeg har vokst opp med make up ettersom familien min driver et parfymeri i hjembyen min Bergen.

Hvordan ser studiehverdagen din ut?
Ofte begynner skoledagen med en demonstrasjon fra lærerne. Etter det gjør vi make up på hverandre. Vi lærer mange ulike make up-teknikker og studiet er veldig spennende. Ettersom lærerne ofte er ute og jobber lærer vi alltid det neste av det nyeste. I tillegg får vi være med på spennende oppdrag etter skoletid! Det kan være utfordrende i starten når alt du har lært skal synke inn, men etterhvert går det veldig greit.

Hvordan er studiemiljøet ved FACE Stockholm Make Up School?
Miljøet er virkelig bra! Jeg har tidligere erfaringer med å gå i klasser med kun jenter, men jeg har aldri vært borti en jenteklasse med så godt miljø som det vi har nå.

Hvor tror du at du jobber om 5 år?
Etter utdanningen kan man jobbe som make up-artist i TV, teater, assistent på film og sammen med fotografer. Jeg tror jeg er i USA og jobber som make up-artist om 5 år. Forhåpentligvis innen film eller foto.

Det at jeg går på FACE Stockholm Make Up School gjør at det er lettere å få en fot innenfor bransjen i New York. En jente som jeg går i klasse med skal på utplassering til Face Stockholm i New York!

Har du noen tips til andre som vil bli make up-artist eller innenfor samme bransje?
Gå på FACE Stockholm!! Stå på, jobb mye og vær ydmyk. Å få konstruktive tilbakemeldinger er en del av hverdagen så det må du være forberedt på å takle. Lær deg å stå på egne ben, det har jeg lært. Jeg har vokst mye på dette året.


Hvorfor startet du på studiene dine ved Face Stockholm Make Up School?
Jeg har tenkt på det lenge, helt siden jeg gikk frisørutdanningen. Og dette var en god retning å gå videre. Det er et spennende yrke.

Fortell litt om studiet og undervisningen.
VELDIG spennende. Tungt, men bra. Det er en god forberedelse til fremtiden. Det er et fasinerende yrke, og skolen har laget en god fremdriftsplan.

Hva er det beste med å studere ved FACE Stockholm Make Up School?
Jeg får den utdannelsen jeg trenger. Og får opparbeidet kontakter og erfaringer via alle oppdragene som kommer til skolen. I tillegg så treffer jeg andre studenter som deler samme interesse som meg.

Hva er det mest utfordrende med å studere ved FACE Stockholm Make Up School?
Mye informasjon på èn gang. Men man lærer å bli effektiv. Det er også en utfordring å skulle være kreativ hele tiden.

Fortell litt om skolen og miljøet.
Det er en kjekk klasse å gå i, vi har et godt samhold. Studenter har respekt for hverandre på tross av ulike mål i fremtiden. Det er en fin skole, og den viser et bra bilde av yrket.

Hva er drømmejobben din?
Usikker enda, men har lyst til å studere videre innen film. Foto er også aktuelt.

Har du noen tips til de som ønsker å studere på FACE Stockholm Make Up School?
Skolen krever mye, så du må være villig til å jobbe mye med skolearbeid, både på skolen og utenom med oppdrag og øvelse. Det krever mye energi, men når du først er blitt innstillt på det, så innfrir denne utdannelsen hos Face Stockholm alt og mer til. Spar gjerne opp litt penger på forhånd.