Cathrine Eliassen Lie


Vi snakket med Cathrine som har er Make up-artist Les videre

Hvorfor startet du på studiene dine ved Face Stockholm Make Up School?
Dette har jeg hatt lyst til å gjøre lenge! Jeg har vokst opp med make up ettersom familien min driver et parfymeri i hjembyen min Bergen.

Hvordan ser studiehverdagen din ut?
Ofte begynner skoledagen med en demonstrasjon fra lærerne. Etter det gjør vi make up på hverandre. Vi lærer mange ulike make up-teknikker og studiet er veldig spennende. Ettersom lærerne ofte er ute og jobber lærer vi alltid det neste av det nyeste. I tillegg får vi være med på spennende oppdrag etter skoletid! Det kan være utfordrende i starten når alt du har lært skal synke inn, men etterhvert går det veldig greit.

Hvordan er studiemiljøet ved FACE Stockholm Make Up School?
Miljøet er virkelig bra! Jeg har tidligere erfaringer med å gå i klasser med kun jenter, men jeg har aldri vært borti en jenteklasse med så godt miljø som det vi har nå.

Hvor tror du at du jobber om 5 år?
Etter utdanningen kan man jobbe som make up-artist i TV, teater, assistent på film og sammen med fotografer. Jeg tror jeg er i USA og jobber som make up-artist om 5 år. Forhåpentligvis innen film eller foto.

Det at jeg går på FACE Stockholm Make Up School gjør at det er lettere å få en fot innenfor bransjen i New York. En jente som jeg går i klasse med skal på utplassering til Face Stockholm i New York!

Har du noen tips til andre som vil bli make up-artist eller innenfor samme bransje?
Gå på FACE Stockholm!! Stå på, jobb mye og vær ydmyk. Å få konstruktive tilbakemeldinger er en del av hverdagen så det må du være forberedt på å takle. Lær deg å stå på egne ben, det har jeg lært. Jeg har vokst mye på dette året.