Glamourmakeup

Svaret er enkelt; de bruker løsvipper! Noe som alle kan lære seg å bruke. Vil du være ekstra fin, om det er til hverdags eller fest, så er dette kurset noe for deg. Du lærer deg å påføre både punktvipper … Les videre

Svaret er enkelt; de bruker løsvipper! Noe som alle kan lære seg å bruke. Vil du være ekstra fin, om det er til hverdags eller fest, så er dette kurset noe for deg. Du lærer deg å påføre både punktvipper og hele ramser, og dessuten får du muligheten til å være kreativ med glitter og perler for å prøve ut en ekstra glamorøs look.

Mange tenker kanskje ikke over det, men falske øyevipper er faktisk et av nøkkel elementene til for eksempel en glamorøs kvelds makeup! For her er det slett ikke bare mascara som gjør blikket intenst og sexy. Neida, her jukser man over en lav sko! Med de rette vippene kan du virkelig åpne opp og gjøre blikket ditt enda større. Ikke minst gjøre deg festklar på 1-2-3! Ved for eksempel å la resten av sminken være enkel vil vipper bidra til å virkelig gi et «wow» uttrykk! La våre make-up artister hjelpe deg med de rette teknikkene for påsetting og oppmåling av vipper enten der er punktvipper eller hele ramser.

2 timer// kr 1700 (Inkluderer 2 esker med vipper)

Klikk her for å gå videre til påmelding.