Make-up kurs

FACE Stockholm hjelper deg i å mestre ulike teknikker, med et mangfold av flere spennende kurser som er designet alle nivåer. Les videre

Våre inspirerende, små kurs er en fantastisk måte å lære nye make-up teknikker på. Her vil du utvikle din egen kreativitet, lære andre likesinnede å kjenne og bli mer selvsikker innenfor ulike make-up-områder.

Om du har en stor interesse for make-up, kan du ta et kurs for å se om det gir deg en smakebit til å gå videre på vår dag eller kveldsskole.

Hvor holdes kursene?
Kursene holdes i FACE Stockholm sine flotte lokaler i begynnelsen av gågaten i Bergen, strandgaten 52.  I Oslo finner du oss i Tollbugaten 17.  Telefonnummeret til vår avdeling i Oslo er 96 04 37 22.

Når begynner kursene?
Kursene kan holdes på dagtid, kveldstid eller helg. Har du noen spørsmål før du booker et kurs, nøl ikke med å ringe oss på telefon 55 32 99 80 eller ta kontakt på mail, butikk@facestockholm.no for mer informasjon .

Får jeg kursbevis?
Om du velger kveldskurset og kursene som går over én uke, så vil du motta et kursbevis etter fullført og bestått kurs. 2-timers kursene er for små til at vi kan gi ut kursbevis.

Booking må gjøres 48 timer på forhånd. Lørdag/søndag etter forespørsel.

Kurs/makeuptimer kan holdes:
Man-tors. kl. 15.30-17.30
Fredager kl. 09.30-17.30
Lørdager kl. 10.00 – 16.00”

Klikk her for å gå videre til påmelding.